Ahli hukum Cina. Sadaya ahli hukum Cina online.


Division of Sipat jeung Hutang Lamun Filing a State Washington Cerai


Di Washington State, sadaya sipat kaala salila nikah téh umumna dianggap sipat masarakat jeung kudu dibagi sarua dina cerai. Nya kitu, sagala hutang ditanggung salila nikah anu dianggap masarakat hutang jeung tanggung jawab mayar eta deui dibagi sarua ku boh spouses. Washington Pangadilan moal merta ngabagi harta sarua antara divorcing spouses Faktor nu nuturkeun ieu bakal dianggap dina nangtukeun division of sipat: Komo lamun pangadilan nangtukeun nu tangtu hutang, nu anjeun jeung salaki anjeun kudu mayar, eta pisan mungkin nu salaki anjeun bisa nuturkeun ieuPausahaan atawa jalma ka saha anjeun ngahutang hutang masih bisa datang sanggeus anjeun jeung anjeun bisa jadi kapaksa mayar for eta. Dina hal ieu, anjeun bisa gugat salaki anjeun jadi nu pangadilan bisa raraga manéhna nya mayar anjeun deui.