Ahli hukum Cina. Sadaya ahli hukum Cina online.


Hirup hukuman panjara di China


di handap kejahatan bisa mawa hirup hukuman panjara

Hirup hukuman panjara di China nyaéta hukum pikeun rupa-rupa kejahatan Hampura bisa dikaluarkeun ku National Kongrés Rahayat Warga binaan dihukum hirup hukuman panjara ogé diperlukeun pikeun ngawula sababaraha waktu di kurungan solitér. Jalma dina dalapan belas ogé subjected ka hirup hukuman panjara Sanajan hirup hukuman panjara teu aya salaku hiji wajib hukuman di Cina